Lehetetlen Küldetés

Egy kis hal igaz története,
aki nem csak túlélni akar
a cápák között,
hanem Ő maga is
cápa akar lenni!

Feedek

Blugy....blugy....blugy....

2007.10.28. 02:41 - halas

Címkék: kishal

„Blugy….blugy….blugy….

A kishal őrülten cikázott. Minden erejét beleadva úszott, küzdött az árral, a kétségbeeséssel. Minden trükköt bevetett, de hiába. Ereje fogytán volt. Nem volt hova menni, nem volt hova bújni. A cápák egyre kisebb körökben, egyre közelebb köröztek körülötte.

Más talán feladta volna a küzdelmet. Sőt, más talán bele sem kezdett volna. De Ő nem más volt. Volt hite, álma, célja. Most mindez romokban és a halál csókja egyre közelebb……….

Amikor belevágott, tudta, hogy nem lesz egyszerű. Finoman szólva. Mondjuk ki: szinte lehetetlen küldetésre vállalkozott. Most, a zavaros vízben egyre mélyebbre merülve sem bánta meg azonban a dolgot. Érzi, tudja, hogy ez az Ő útja. Bár kishalnak született, belül cápa. Nem adja fel. Soha. A körülötte köröző cápák pedig hamar rájönnek majd, ki is Ő valójában……….

blugy….blugy….blugy….”

A bejegyzés trackback címe:

https://lehetetlenkuldetes.blog.hu/api/trackback/id/tr81210452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atitata · http://dzsemszbolond.blog.hu/ 2007.10.28. 12:25:01

Halas, aki a meglepetések embere:)))
Mi fog ebből kisülni?
Várom kiváncsian.
De akármi is, hajrá, mindent bele!!!

sanyandy · http://www.sanyandy.extra.hu 2007.10.28. 13:44:25

Picit azért megkönnyebbültem. A látszat ellenére mégsem vagyok egyedül vergődésemben. Kis híján feladtam, mert egyre fáradok, a cápák meg egyre közelebb... De most új lehetőség villant elém! Oldalazva vergődök tovább, ha lassan is, de eljutok kishaltársamig. Többen nagyobb "zajt" csapunk majd. És a víz alatti világban a cápáknak is van ám ellenfele! Így hát juszt sem adom fel!

zoe 2007.10.28. 22:51:10

A kishal bizonyosan tudja, hogy más vizeken tán még a kishalnál is kishalabbak küzdenek hasonló kétségbeeséssel az életben maradásukért.
Ennek a kis hősnek a példája erőt fog adni a többieknek...

arlene 2007.11.01. 20:39:00

A cápáktól nem kell félni, :) csak az orrukra kell koppintani! :)
süti beállítások módosítása